joi, 28 martie 2013

Experiment:


EXPERIMENT:
Tencuiala decorativă YAYA PLASTER a reuşit să se impună într-o companie selectă!
Am cumpărat alte 4 tencuieli decorative de la principalii furnizori de finisaje structurate de pe piaţa românească de profil. Conţinutul acestora a fost pus în găleţi identice, alături de produsul nostru, tencuiala decorativă YAYA.
Aşadar, cinci găleţi identice cu câte 25 Kg de tencuială decorativă, în faţa testului suprem: proba de lucru cu o echipă de profesionişti în aplicarea de tencuială decorativă.
Am numerotat găleţile, pentru a le identifica mai uşor.
I-am rugat pe meseriaşi să acorde câte 10 puncte pentru fiecare dintre următoarele proprietăţi ale unei tencuieli decorative de calitate:
-putere de acoperire
-omogenitate
-aderenţa pe suport
-gradul de lucrabilitate
-aspectul final.
La terminarea experimentului, tencuiala decorativă YAYA a ieşit pe locul II, în ordinea preferinţelor meseriaşilor, cu 46 de puncte, la diferenţă de doar un punct faţă de prima!
Când le-am spus că  tencuiala decorativă YAYA PLASTER este cu cca 35% mai ieftină decât cea desemnată de ei drept câştigătoarea testului, au stabilit o nouă ordine finală.
Tencuiala decorativă YAYA a devenit preferata lor pentru lucrările viitoare!
Aceştia s-au plâns de faptul că nu vor găsi întotdeauna tencuiala decorativă YAYA PLASTER la magazinele de materiale de construcţii din toată ţara. Tocmai această politică de vânzări, stabilită de departamentul Comercial al firmei YAYA, ne permite să păstrăm un nivel atât de convenabil pentru preţul de achiziţie, eliminând comisioanele şi adaosurile distribuitorilor şi revânzătorilor! Dar, vestea bună este că puteţi beneficia de preţul de 77 lei net pentru o găleată de 25 de kg de tencuială decorativă YAYA PLASTER, comandând pe pagina noastră de web (www.tencuialadecorativayaya.ro). Aşa putem să acoperim promisiunea făcută pe site: "DIRECT DIN FABRICĂ, FĂRĂ INTERMEDIARI!"
Aşadar, am demonstrat că la tencuiala decorativă, mai scump nu înseamnă neapărat mai bun!
Începând de ieri, avem o nouă echipă de profesionişti care a ales să lucreze cu cea mai bună tencuială decorativă de pe piaţă: YAYA PLASTER!
Vom reveni cu fotografii din timpul experimentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu